Ankh staat symbool voor levenskracht. Een kracht die we allemaal in ons hebben, maar waar we niet altijd bij kunnen. Het liefst zou je dit zelf weer opzoeken. Mogelijk draai je rond in je eigen kringetje zonder nog te weten waar de opening naar nieuwe kansen ligt. Ieder mens is gelijk en verdient gelijke kansen……ieder mens heeft recht op een fijn leven.

Samen zoeken naar balans

Geestelijke-, sociale- en lichamelijke omstandigheden zijn nauw verbonden elementen die elkaar sterk positief (en negatief) kunnen beïnvloeden. Dat betekent dat op een actieve manier bezig zijn niet alleen van invloed is op je lichamelijke welzijn, maar ook op je gevoel.
Dit hoeft niet per se intensief te zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen, wandelen, vissen, wie meer wil kan mountainbiken, hardlopen, enzovoort.
Mijn ervaring is dat deze vorm van begeleiding vaak een goede aanvulling is op een “aan tafel-gesprek”. In deze vorm stap je al uit je cirkel, en komt er ruimte voor nieuwe inzichten, en energie om de nodige veranderingen toe te passen in je dagelijks leven.
Ankh mentale en actieve begeleiding kan door tijdig waar te nemen en te indiceren adequaat èn preventief handelen.

Samen met jou wil ik zoeken naar mogelijkheden. Ik bied je een spiegel om datgene weer te zien wat je eigenlijk altijd al in je had. Daarbij ligt de stap naar verandering bij jou, in jouw tempo en passend bij jouw draagkracht. Uiteindelijk zul je de kracht weer ervaren om zelf je leven in te richten zoals jij dat wilt.