Mijn naam is Eerde Bolk-Tavenier, geboren in 1966 in Dordrecht.
Woonachtig in het mooie, natuurrijke Appelscha in Friesland. Ik hou onder andere van wandelen, fietsen, natuur, muziek, fotograferen en zingen.
Rond mijn 25e ben ik met veel passie begonnen met het begeleiden van jongeren en volwassenen. Mede door de positieve resultaten besefte ik dat ik nog meer wilde betekenen voor de medemens. Ik volgde een pedagogische opleiding en werd werkzaam in onderwijs, psychiatrie, gehandicaptenzorg, jeugdhulpverlening en ambulante hulpverlening. Naast mijn opleiding heb ik diverse trainingen gevolgd die betrekking hebben op het begeleiden en coachen van zowel kinderen als volwassenen. Ook eigen persoonlijke ervaringen hebben mij handvatten tot ontwikkeling gegeven die ik graag wil overdragen.  

 

Wie is Carola Tavenier-Bolk; een vriendelijke, geduldige vrouw en moeder van drie kinderen. Ongeveer 30 jaar geleden rondde ze de PABO af en ging voor de klas in het Basisonderwijs. Later gooide ze het roer om en ging diverse dirigenten- en muziekstudies doen en is intussen dirigent van drie koren, één vocal-group en heeft wat zangleerlingen. Carola vindt het fijn om mensen dat te geven en te leren waar ze bij gebaat zijn; rust, bewustwording en het ontdekken van je eigen verborgen mogelijkheden. Dat bracht haar zover om in 2015 een erkende Mindfulness-trainer cursus te gaan doen en al snel kon ze op diverse scholen haar passie delen.